powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από εκκλησία


Συνελήφθη ως δράστης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από εκκλησία, στην Πρέβεζα και συνελήφθη ως δράστης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το βράδυ καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ότι άγνωστος δράστης εισήλθε χθες (18-08-2016) το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πρέβεζας και αφαίρεσε από το εσωτερικό έναν φάκελο που περιείχε χρηματικό ποσό, τρία βιβλιάρια τραπεζών και διάφορα έγγραφα.
Από την συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ο 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της παραπάνω υπηρεσίας, εντοπίστηκε σήμερα (19-08-2016) το πρωί στη Φιλιππιάδα να επιβαίνει σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Πρέβεζα – Αθήνα και συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: