powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

37ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (20-22 Οκτωβρίου 2016, DIVANI CARAVEL)


Κάθε χρόνο το Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό για την ιατρική κοινότητα και, αναμφισβήτητα, την κορυφαία επιστημονική συνάντηση για την Καρδιολογία στην Ελλάδα.
Στο 37ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο της ΕΚΕ θα συζητηθούν επίκαιρα και πολυσχιδή θέματα, με εξατομίκευση στην κλινική πράξη, καθώς και οι νέες εξελίξεις στην Καρδιολογία, τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία, ακολουθώντας τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες.
Η πολύπλευρη θεματολογία του επιστημονικού προγράμματος, με συμμετοχή καταξιωμένων ιατρών, ερευνητών, νοσηλευτών και επαγγελματιών υγείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εμπλέκονται στον τομέα της καρδιοαγγειακής ιατρικής, θα συμβάλλει στην απόκτηση νέας γνώσης, τη δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών και στην προσέγγιση των πιο σύγχρονων και αξιόλογων επιτευγμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στον τομέα της Καρδιολογίας.
Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την 1η αιτία θανάτου στην Ευρώπη και σχετίζονται με το 40% και πλέον όλων των θανάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η επιμόρφωση επομένως των Καρδιολόγων και ιδιαίτερα των νέων Καρδιολόγων, αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και επιτυγχάνεται κυρίως με το Πανελλήνιο Καρδιολογικό της Συνέδριο.
Κατά την τελετή έναρξης (Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, 19.00μ.μ., αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) την κήρυξη των εργασιών του συνεδρίου έχει κληθεί να πραγματοποιήσει ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός.
Τέλος την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, ώρα 12.00π.μ., στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ποταμιάνου 6, όπισθεν του ξενοδοχείου CROWNE PLAZA) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τους στόχους και το περιεχόμενο του συνεδρίου, με ομιλητές τον Πρόεδρο της ΕΚΕ κ. Σ. Φούσα, τον Αντιπρόεδρο κ. Κ. Τσιούφη, τον τ. Πρόεδρο κ. Ι. Καλλικάζαρο και τον Γραμματέα κ. Ι. Κανακάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: