powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου και η Οργανωτική επιτροπή "Δρόμου Αγάπης" με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας και του ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας διοργανώνουν τον 1ο Δρόμο Αγάπης την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016


"Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρουμε στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη."  

Ανακοίνωση Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα ηλικίας να τρέξουμε, να περπατήσουμε, να σπρώξουμε τα καρότσια με τα μωρά μας και να προσφέρουμε αγάπη σε όσους μας χρειάζονται.
Αντί κόστους συμμετοχής θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα στα γραφεία του συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου το Σαββατοκύριακο 3 και 4/12 και την Κυριακή 11-12-2016 στο σημείο εκκίνησης αλλά και στο σημείο τερματισμού σε ειδικό σπιτάκι του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην κεντρική πλατεία Ηρώων για όσους δεν μπορούν να τρέξουν, όμως επιθυμούν να προσφέρουν.
Φορέστε τους σκούφους του Αι Βασίλη και τα φτερά των αγγέλων κι ελάτε στον "1ο Δρόμο Αγάπης" γιατί φέτος όλοι εμείς ΜΑΖΙ φέρνουμε τα δώρα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 11-12-2016
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:30
ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Γραφεία Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου, Ομήρου 26 και Αρκαδίου (έναντι 4ου Δημοτικού Σχολείου)
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Δήμου Ελευσίνας.
Πλατεία Ηρώων.
Στον τερματισμό θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά ενώ η χορωδία του Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Πληροφορίες/Εγγραφές: 6982059736

Δεν υπάρχουν σχόλια: