powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, άλλες οκτώ υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών μέσω του διαδικτύου, με δράστη 28χρονο ημεδαπό


Μετά την πρόσφατη διακρίβωση της δράσης 28χρονου ημεδαπού, ο οποίος μέσω ψεύτικων προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξαπατούσε πολίτες και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά, εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, άλλες οκτώ υποθέσεις απάτης και απόπειρων απάτης (σχετικό το από 24-12-2016 Δελτίο Τύπου μας).
Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 28χρονος με την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα με το πρόσχημα της οικονομικής ανάγκης, προσέγγισε την 21 και 23-11-2016, μέσω πλαστών προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη δύο ημεδαπές, ηλικίας 38 και 41 ετών, αποσπώντας από αυτές το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, με τη χρήση κωδικών προπληρωμένων καρτών.
Επίσης, εξακριβώθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, αποπειράθηκε να εξαπατήσει ακόμη έξι ημεδαπούς.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: