powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συνάντηση του Γιάννη Στέφου με τον Δήμαρχο Δωδώνης κ. Χρήστο Ντακαλέτση και την επίσκεψή του στο Κ. Υ. Μετσόβου την Παρασκευή 24 Μαρτίου



Την Παρασκευή 24/3/2017, ο Γιάννης Στέφος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Δωδώνης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ντακαλέτση και μέλη της δημοτικής αρχής.
Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Δωδώνης συζητήθηκαν αναλυτικά οι λεπτομέρειες της συνάντησης που είχε ο κ. Ντακαλέτσης στις 16/3 με την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λυδία Κονιόρδου σχετικά με θέματα που αφορούν στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης. Ενημερώθηκε ο κ. Στέφος, πως ένα από τα βασικά θέματα  της συνάντησης ήταν η ένταξη του αρχαίου θεάτρου στον παγκόσμιο κατάλογο της Unesco, καθώς και η λειτουργία του κυλικείου και του πωλητηρίου στον αρχαιολογικό χώρο.
Στη συνέχεια διερευνήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης από εθνικούς πόρους και η προοπτική οικονομικής στήριξης υποδομών απαραίτητων για τη λειτουργία του Δήμου, καθώς ο δήμος είναι αρκετά μεγάλος και με πολλές ανάγκες. Τέλος, συζητήθηκε η πορεία της κατασκευής των έργων της Ιόνιας Οδού που αφορούν στον Δήμο Δωδώνης.
Στο τέλος της συνάντησης ο Γ. Στέφος δήλωσε, πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου Δωδώνης, προσπαθώντας να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση σημαντικών προβλημάτων της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο κ. Στέφος επισκέφτηκε το Κ.Υ. Μετσόβου, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Μεταξά και το υπόλοιπο ιατρικό και διοικητικό προσωπικό. Στη συνάντηση ο διευθυντής και το προσωπικό εξέθεσαν προβλήματα και δυσλειτουργίες που απασχολούν το προσωπικό και τους ασθενείς του Κ.Υ. Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο βουλευτής ενημερώθηκε για την κατάσταση του Κέντρου, ενώ δεσμεύτηκε για την προώθηση των προβλημάτων προς το αρμόδιο υπουργείο και την προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: