powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Με το αφιέρωμα «Το Σούλι της Ελευθερίας», συμμετέχει φέτος στις Ιωνικές γιορτές του Δήμου Νέας Σμύρνης, η Ένωση Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου «Η Τιτάνη», τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ώρα 20:30


Με εκδήλωση αφιερωμένη στο ''Σούλι της Ελευθερίας'', για να θυμηθούμε τους Αγώνες των Σουλιωτών και να τους τιμήσουμε με τραγούδια και χορούς της Ηπείρου και με μουσικοχορευτική παράσταση  ηπειρώτικων παραδοσιακών χορών των χορευτικών τμημάτων ενηλίκων και παιδιών, θα συμμετάσχει και φέτος στις Ιωνικές γιορτές του Δήμου Νέας Σμύρνης,  η Ένωση  Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης - Παλαιού Φαλήρου ''Η Τιτάνη'', την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, ώρα 20.30'.
Ένας Ηπειρώτικος αποδημικός Σύλλογος καταξιωμένος και με προσφορά, τόσο στην τοπική κοινωνία της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και της πολυπληθούς Ηπειρωτικής κοινότητας της Αττικής που ξεπερνά τις 700.000 ανθρώπους.
Που πρώτο μέλημα και σκοπός του, από της ιδρύσεως του, είναι η διατήρηση και διάδοση των ηπειρώτικων ηθών και εθίμων, του ηπειρώτικου τρόπου ζωής και σκέψης, αλλά και η ανάδειξη της πλούσιας ηπειρώτικης μουσικής και χορευτικής παράδοσης, που δεν έχει προηγούμενο στον Ελλαδικό χώρο και που οι ρίζες τους είναι στην αρχέγονη ελληνική και βυζαντινή μουσική. Και όλα αυτά μέσα στα πλαίσια της συναδέλφωσης , αλληλοβοήθειας και αλληλουποστήριξης των μελών του Συλλόγου, αλλά και όποιου προστρέξει στον Σύλλογο.
Η Ένωση Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου ''Η Τιτάνη'', λειτουργεί δύο χορευτικές ομάδες νέων και ενηλίκων, καθώς και θεατρική ομάδα και οι εκδηλώσεις του είναι ποικίλης ύλης, με σκοπό να αποτελεί πέραν των άλλων, εστία επικοινωνίας και συνεργασίας.

Μέσα στο πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του, που διοργανώνει και στους δύο Δήμους Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου,  αλλά και που συμμετέχει είτε σε επίπεδο Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, είτε σε επίπεδο άλλων ηπειρώτικων αποδημικών οργανώσεων της Αττικής και όλης της χώρας,  έχει εντάξει και την συμμετοχή του σε εκδηλώσεις των δύο Δήμων και εν προκειμένου στις ''Ιωνικές γιορτές της Νέας Σμύρνης''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: