powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πρέβεζα: Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητό του, έναν ομοεθνή του μη νόμιμο μετανάστη


Συνελήφθη, χθες  (19-09-2017) αργά το απόγευμα στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο 40χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετάφερε παράνομα έναν 30χρονο ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Κατασχέθηκε τo Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 40χρονου αλλοδαπού, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και το χρηματικό ποσό των (1.250) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: