powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Ήπειρο


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Συνελήφθη, προχθές (13-09-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Λευκάδας  και Θεσσαλονίκης, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
***
Συνελήφθη, χθες (14-09-2017) το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Μαστοροχωρίων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Κιλκίς και Χαλκίδας,  για παραβάσεις του ΚΟΚ.
***
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ
Συνελήφθη, χθες (14-09-2017) το βράδυ στην Φιλοθέη Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3,1) γραμμαρίων.
***
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Συνελήφθη, προχθές (13-09-2017) το βράδυ στη διασταύρωση Παντοκράτορα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: