powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν 2 άτομα με 54,2 γραμμάρια κοκαΐνης και 455 ηρωίνη



Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης
Κατασχέθηκαν, -54,2- γραμμάρια κοκαΐνης, -455- γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των -1.370- ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.
Επιχείρηση πραγματοποίησαν χθες (09-10-2017) το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 38χρονη υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών.

Από τη συστηματική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος και η 38χρονη κατείχαν στο σπίτι τους και διακινούσαν ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών ενώ επίσης εξακριβώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν «καβάτζες» αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, σε παρακείμενο στο σπίτι τους δασύλλιο.
Συνολικά, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:
ποσότητα κοκαΐνης βάρους -54,2- γραμμαρίων
ποσότητα ηρωίνης βάρους -455- γραμμάριων
το χρηματικό ποσό των -1.370- ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών
τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: