powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 3-1


Με ανατροπή ο ΠΑΣ Γιάννινα, 3-1 τον Πλατανιά

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ ο ΠΑΣ Γιάννινα  έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε 3-1 του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο σκορ χάρη σ' ένα μακρινό σουτ του Γκζέλτσακ στο 7΄.
Στο 12' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με όμορφο σουτ του Κόντε μέσα απ' την μεγάλη περιοχή, ύστερα από εξαιρετική ασίστ με το κεφάλι του Ηρακλή Γαρουφαλιά.
Στο 35', ο ΠΑΣ ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στο δεύτερο γκολ με κοντινή κεφαλιά του Θέμη Τζημόπουλο, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Φόνσι Ναδάλες.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της χανιώτικης ομάδας και στο 39΄ ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 με υπέροχο σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Ναδάλες.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντικαμονά με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 86ο λεπτό.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα, Γαρουφαλιάς (65' Νικολιάς), Γιάκος (73' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (81' Σολτάνι), Κόντε.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70' Κοροβέσης), Βάντερσον, Ντεβέσα (80' Στόιτσεφ), Δημούτσος (73' Πατράλης), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: