powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Εντοπίστηκε, στην περιοχή της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων (στο ύψος του Δρίσκου Ιωαννίνων), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έμφορτο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 139.150 γραμμαρίων


Εντοπίστηκε, στην περιοχή της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων (στο ύψος του Δρίσκου Ιωαννίνων), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,
 ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έμφορτο με ναρκωτικά και κατασχέθηκαν χθες το πρωί 131 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 139.150 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και αναζητείται ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε στην περιοχή της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων (περιοχή Δρίσκου Ιωαννίνων), σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και όπως διαπιστώθηκε  στο εσωτερικό του οχήματος και στο χώρο των αποσκευών, υπήρχαν 131 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 139.150 γραμμαρίων καθώς και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 68,8 γραμμαρίων.
Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση και τις έρευνες  ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: