powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθη στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα κάνναβης


Βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος (108) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (118.638) γραμμαρίων

Συνελήφθη, σήμερα (20-11-2017) το πρωί στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 60χρονο δράστη σήμερα το πρωί στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του κόμβου Αγγέλη Άρτας) να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Ο οδηγός του οχήματος αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, αφού εξήλθε της Ιόνιας Οδού στο ύψος της Αμφιλοχίας, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο 60χρονος δράστης.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν -108- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -118- κιλών και -638- γραμμαρίων.
Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 60χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα στιλέτο.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: