powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-0


Αν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση που έγινε στους Ζωσιμάδες, για την 16η αγωνιστική της Super League.
Μετά το 0-0, οι Ηπειρώτες έμειναν χωρίς τρίποντο για έβδομο διαδοχικό ματς, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία.
Οι Αρκάδες διατήρησαν το αήττητο των τελευταίων αναμετρήσεων και δείχνουν ότι συνεχίζουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρότι μεταγραφές ακόμη δεν έχουν κάνει.
Στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, στο πρώτο μέρος ΠΑΣ και Αστέρας δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Αμφότερες οι ομάδες ήταν καλά οχυρωμένες και έγιναν ελάχιστες ευκαιρίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχoi είχαν δύο τελικές, ενώ τρεις οι Αρκάδες.
Η σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ήταν το πολύ καλό σουτ του Γιαννούλη έξω από την περιοχή και αριστερά, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Σουτ του Τσιλιανίδη στο 71' διώχνει ο Γιαννίκογλου.
Σουτ του Μανθάτη στο 72' σειρά του Αθανασιάδη να απομακρύνει.
Φοβερό τάκλιν του Μπέριου με το οποίο σταμάτησε το σουτ του Τσιλιανίδη στο 76'.
Φοβερό σουτ του Κόντε στο 84' μέσα από την περιοχή, η μπάλα για λίγο άουτ. Φοβερή προσποίηση του Σολτάνι και σουτ, απίθανη επέμβαση του Αθανασιάδη.
Ο Κόντε με κοντινή κεφαλιά στο 89' στέλνει τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 91', ο Σελίν με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Γιαννίκογου. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62' Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46' Βιδάλ), Μανθάτης (78' Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89' Σελίν), Ισνάλδο (64' Κυριακόπουλος), Μανιάς (85' Γκοντό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: