powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Άγιος Ιωάννης Ιωαννίνων: Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρεις μη νόμιμους μετανάστες



Συνελήφθη, χθες (11-05-2018) το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (περιοχή Άγιου Ιωάννη), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, τρείς ομοεθνείς του, ηλικίας 32, 34 και 30 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Κατασχέθηκα το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τα χρηματικά ποσά των (970) ευρώ και (2.000) λεκ Αλβανίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: