powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Μεταμόρφωση Ιωαννίνων: Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πέντε μη νόμιμους αλλοδαπούς



Συνελήφθη, χθες (21-05-2018) μετά τα μεσάνυχτα στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (στο ύψος της Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά πέντε μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, πέντε ομοεθνείς του, ηλικίας 31, 30, 31, 28 και 37 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος τεσσάρων εξ’ αυτών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Κατασχέθηκαν:
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά
το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ και (2.000) λεκ Αλβανίας
έξι κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: